Hotel Phoenicia Grand

Phoenicia Grand Hotel, parte a grupului Phoenicia Grand Hotel, situat in Sos. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1, Bucuresti, continuă tradiţia deja consacrată a unor hoteluri definite prin standardele înalte ale serviciilor oferite şi prin ospitalitate. Phoenicia Grand Hotel este unul dintre cele mai mari hoteluri de 4 stele din România, construit integral după anul 1990.
Hotelul dispune de un amplasament ideal pentru mediul de afaceri şi nu numai:
• Aeroportul Internaţional Henry Coanda – 10 minute
• Aeroportul Internaţional Băneasa – 3 minute
• Centrul Expoziţional Romexpo – 5 minute
• Casa Presei Libere – 5 minute
• Palatul Victoria – 10 minute
• Băneasa Business Centre – 3 minute.

Hotel Phoenicia Express
Sos. Odaii Nr. 441-443, Sector 1 Bucuresti

 

White Suites 1
Ansamblul este dispus P+8 şi cuprinde un număr de 46 de apartamente construite la standarde europene, cu spaţii generoase, eficient organizate, dispunând de parcare subterană. Apartamentele au fost vândute în proporţie de 100%.

STR HORIA MACELARIU NR 55, SECTOR 1, BUCURESTI.- VANDUTE IN PROPORTIE DE 100%

White Suites 2 – Phoenicia Apartments Baneasa
Ansamblul este alcatuit din 45 de apartamente cu 2,3 si 4 camere. White Suites 2 functioneaza ca o anexa a hotelului Phoenicia oferind cazare pe termen scurt si lung. Apartamentele sunt dotate cu : bucatarie complet utilata, telefon, A/C, internet, cablu TV, Business Centre.

Ofera urmatoarele servicii gratuite : curatenie, utilitati, mic dejun pentru 2 persoane, internet, parcare, securitate.

STR ALEXANDRU SERBANESCU NR 87, SECTOR 1 BUCURESTI

White Suites 3 – Phoenicia Rezidential Baneasa
“NOUA NUANŢĂ A CONFORTULUI”
Este situat în partea de nord a Capitalei, în vecinătatea parcului Herastrău şi a Cartierului Francez, cu acces facil către centru şi către principalele puncte de interes.
Ansamblul este alcătuit dintr-un imobil cu destinaţie rezidenţială, dispus S+P+9E, construit pe un teren de aproximativ 1800 mp, calitatea construcţiei şi a materialelor folosite făcând diferenţa între Triumf Construct şi concurenţă.

 

 

New Heaven 1
“O PARTE DIN RAI ÎN CASA TA”
Ansamblul este situat în centrul Bucureştiului, în proximitatea Pieţei Unirii şi Pieţei Alba Iulia, cu acces facil din Bulevardul Unirii.
Ansamblul este alcătuit dintr-un imobil cu destinaţie rezidenţială, cu două tronsoane dispuse S+P+8E, cu toate utilităţile şi amenajările necesare. Complexul este împrejmuit, asigurând astfel siguranţa viitorilor proprietari.

TRONSONUL 1 , alcatuit din 44 unitati locative, impartit in 3 tipuri dupa cum urmeaza:

2 camere, cu suprafata aproximativa de 102 mp
3 camere cu suprafete cuprinse intre 110-147 mp
4 camere cu suprafete cuprinse intre 150-159 mp
Suprafetele apartamentelor variaza in functie de marimea teraselor.

Vandute in proportie de 75%.

STR TURTURELELOR NR 11 B, SECTOR 3, BUCURESTI

New Heaven 2 – Phoenicia Apartments Unirii
Tronsonul 2

STR TURTURELELOR NR 11 B, SECTOR 3, BUCURESTI

VIZITATI AICI

New Heaven 3 – Phoenicia Business Center
Tronsonul 3

STR TURTURELELOR NR 11 A, SECTOR 3, BUCURESTI

VIZITATI AICI

Blue Suites
Amplasat pe Şoseaua Bucureşti – Târgovişte, cartierul Blue Suites cuprinde un numar de 156 de apartamente cu 1, 2 si 3,camera, la ultimul etaj apartamente tip duplex. Apartamentele sunt VANDUTE IN PROPORTIE DE 95%

SOS. BUCURESTI-TARGOVISTE NR. 22B, SECTOR 1, BUCURESTI

 

Blue Village
Amplasat pe Şoseaua Bucureşti – Târgovişte, cartierul Blue Village se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 65.000 mp şi cuprinde un număr de 110 locuinţe, construite în sistem duplex. Locuinţele din acest ansamblu au fost vândute în totalitate. Vandut in proportie de 100%.

SOS. BUCURESTI-TARGOVISTE NR. 22B, SECTOR 1, BUCURESTI

 

Chitila 1
Ansamblul de locuinţe Chitila 1 este construit în regim P+4 şi cuprinde 16 apartamente cu 2 şi 3 camere, cu suprafeţe între 70 – 125 mp. Locuinţele din acest ansamblu rezidenţial au fost vândute în proporţie de 90%.

SOS CHITILA NR. 229-231

 

Chitila 2
Ansamblul de locuinţe Chitila 2 este construit în regim de S+P+3E+4R şi cuprinde 12 apartamente cu 2 şi 3 camere, cu suprafeţe cuprinse între 85 – 104 mp. Locuinţele din acest ansamblu au fost vândute în proporţie de 100 %.

SOS CHITILA NR. 176

 

Golden House 1
Ansamblul Golden House 1 cuprinde un număr de 102 apartamente cu 2,3 şi 4 camere, construite pe un regim de înalţime de P+4, având suprafeţe cuprinse între 50 – 105 mp. Apartamentele din acest ansamblu au fost vândute în proporţie de 90%.

SOS. BUCURESTI-TARGOVISTE NR. 44 B, MOGOSOAIA

 

Green Village
Găsirea unor spaţii pentru construcţia de locuinţe, atât pe orizontală cât şi pe verticală, este oricând o provocare pentru orice companie. Una dintre zonele care s-ar putea numi, fără exagerare, „ZONA TRIUMF CONSTRUCT” este spaţiul din jurul străzii Gheorghe Ionescu Siseşti, zonă în care compania a construit până în acest moment peste 250 de case şi în care va construi multe altele în viitorul apropiat. Cartierul Green Village cuprinde un numar de 25 de locuinţe, construite în sistem duplex.

Vandute in proportie de 100%.

GHEORGHE IONESCU SISESTI , SECTOR 1 BUCURESTI

Sisesti 5
Cuprinde un număr de 21 de case în sistem înşiruit şi 23 de apartamente amplasate într-o clădire cu regim de înălţime P+4+M. Cartierul se întinde pe o arie de peste 7.500 mp, iar suprafaţa construită este de 7.000 mp. Ansamblul este vândut în proporţie de 95%.

GHEORGHE IONESCU SISESTI , SECTOR 1 BUCURESTI

Lemon Garden
Acest cartier cuprinde 6 blocuri cu regim de înalţime P+6E+7E retras, cu un numar total de 158 de apartamente cu 2 şi 3 camere, cu suprafeţe cuprinse între 69 – 140 mp. Locuinţele din acest ansamblu au fost vândute în proporţie de 95%.

STR. MANZULUI NR. 24

White Village
“SPAŢIU, CONFORT, LIBERTATE”
Este situat în Otopeni, în imediata vecinătate a Aeroportului Internaţional Henri Coandă, pe Drumul Naţional 1 (DN1) – cu acces direct din acesta.
Acest ansamblu rezidenţial este compus din 62 de vile dispuse P+1 şi două showroom-uri, acestea din urmă fiind amplasate pe DN1, la intrarea în complex.

Ansamblul residential White Village este compus din 3 tipuri de case astfel:

  • vila Dalia cu o suprafata construita de 400 mp, amplasata pe un teren de aproximativ 800 mp: datorita spatiilor generoase, bila Dalia ofera senzatia de libertate si confort desavarsit.
  • vila Ficus, cu o suprafata construita de 185 mp, este amplasata pe un teren de aproximativ 210 mp;datorita compartimentarii, ofera garantia unei locuinte la un standard modern si functional in acelasi timp.
  • vila Anemona, cu o suprafata construita de 160 mp, este amplasata pe un teren cu suprafete cuprinse intre 150-224 mp; vilele Anemona sunt construite in system insiruit, pentru acel segment de client care prefer comunitatile dinamice.
  • Vandute in proportie de 75%.

OTOPENI, CALEA BUCURESTILOR NR 305

 

Spatii comerciale
Standuri de inchiriat

BD TIMISOARA 103-111

PROIECTE FINALIZATE IN JUDETUL CONSTANTA

Phoenicia Holiday Resort
“VACANŢA IDEALĂ ÎN CASA TA”

Ansamblul rezidenţial Phoenicia Holiday Resort este amplasat pe litoralul Mării Negre, în partea de nord a staţiunii Mamaia, în vecinătatea ansamblurilor Coral Beach 1 şi Summer Land, la doar 10 minute de centrul oraşului Constanţa.

Ansamblul este alcătuit din 7 imobile cu destinaţie rezidenţială, dispuse P+7E+8R pe un teren cu suprafaţa de 22.000 mp, construcţia acestui ansamblu respectând în detaliu toate normele de siguranţă impuse de Uniunea Europeană.

HOTEL MAJESTIC MAMAIA
VIZITATI AICI

HOTEL PERLA MAMAIA
VIZITATI AICI

HOTEL MAJESTIC OLIMP
VIZITATI AICI

HOTEL MAJESTIC JUPITER
VIZITATI AICI

HOTEL CORAL BEACH 1
Ansamblul Coral Beach 1 cuprinde un număr de 60 de apartamente cu 1,2 şi 3 camere, construite pe un regim de înalţime P+4. Proiectul a fost un real succes, toate apartamentele fiind vândute în proporţie de 100% în primul an de la lansarea pe piaţă.

POPAS 3 MAMAIA, NAVODARI

Summer Land
Ansamblul este format dintr-un număr de 80 de apartamente cu suprafeţe cuprinse între 100 – 142 mp. Apartamentele au fost vândute în proporţie de 100%, încă din faza de construcţie.

POPAS 3 MAMAIA, NAVODARI