Triumf Construct, MEMBRA A GRUPULUI PHOENICIA HOTELS & RESORT a fost concepută în ideea de a oferi potenţialilor cumpărători calitatea şi confortul de care au nevoie. Puteţi deveni şi dumneavoastră parte integrantă a acestei viziuni şi puteţi intra în posesia unei locuinţe dintr-una din incredibilele locaţii dezvoltate de Triumf Construct.
Având o pasiune deosebită faţă de acest complex domeniu al construcţiilor, Triumf Construct, ştie exact potenţialul fiecărei zone şi ce anume are ea de oferit. Plecând de la zonele de excepţie ce înconjoară ansamblul rezidenţial White Suites 3 şi ajungând la peisajele mirifice oferite de Lacul Mogoşoaia, aflat în proximitatea ansamblurilor Mogoşoaia Lac şi Golden House 2, toate proiectele beneficiază de numeroase facilităţi gândite astfel încât să asigure un maximum de confort şi siguranţă viitorilor locatari.
Echipa companiei Triumf Construct va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru ca experienţa achiziţionării unei locuinţe să devină, în final, un proces complex menit să susţină investiţia realizată.Triumf Construct este o companie cu o experienta de peste 10 ani, punanad la dispozitia clientilor sai o echipa dinamica de tineri profesionisti.
Triumf Construct asigura o stabilitate si flexibilitate in relatiile cu clientii sai, care nu se incheie odata cu finalizarea contractului, ci continua pe termen lung, fapt dovedit de longevitatea existentei noastre pe piata, chiar daca situatia economica general nu a fost prielenica; am raspuns de fiecare data solicitarilor, chiar reclamatiilor gansind solutii de rezolvare a tuturor situatiilorivite.
Triumf Construct demonstreaza astfel ca exista in Romania si Companii care sa asigure servicii de calitate, raspundere si nu in ultimul rand bun simt pentru tratarea problemelor care apar pe tot parcursul relatiei de parteneriat intre companie si clientii sai.
cel mai important lucru, în cadrul unei companii de succes, este echipa. Echipa Triumf Construct este o echipă tânără alcătuită din persoane motivate, dornice să realizeze toate obiectivele propuse în termenele prestabilite, totul în interesul clienţilor companiei.
Echipa Triumf Construct tine sa va multumeasca pentru timpul acordat vizionarii proiectelor sale, cu speranta ca impreuna putem construii nu doar case si apartamente, ci si o relatie bazata pe o colaborare fructuoasa pentru ambele parti.
Obiectivul nu este de a vinde un numar cat mai mare de locuinte, clientul nu este un scop in sine, profitul nu constituie elemental principal al societatii noastre.
Suntem convinsi ca oferta noastra este o varianta bine gandita si bine venita, creata de o echipa profesionista care respecta in mod egal compania cat si beneficiarul ce devine partener pe termen lung.
Perseverenta, raspunderea, si profesionalismul alaturi de bunul simt ne caracterizeaza in tot ceea ce facem.
O adevarata bucurie avem atunci cand primim vizita unui client care a achizitionat o casa acum 10 ani , iar astazi ii recomanda Triumf Construct si fiului sau!
S.C. TRIUMF CONSTRUCT S.A.