Sisesti 6
Este situat în partea de nord a Bucureştiului, foarte aproape de Piaţa Presei Libere, cu acces direct din şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti.
Acest ansamblu rezidenţial este compus din 5 imobile cu destinaţie rezidenţială, dispuse S+P+2E+3E retras, prevăzut cu utilităţi, amenajări şi împrejmuire efectivă a complexului.

Cartierul este construit pe un teren cu o suprafata de 8300 mp. Pentru deservirea acestui ansamblu residential s-a prevazut un numar de 106 locuri de parcare pozitionate la subsolul imobilelor.

Apartamentele din ansamblul residential Sisesti 6 sunt structurate astfel:

2 camere, cu suprafete cuprinse intre 76-114mp
3 camere cu suprafete cuprinse intre 89-103 mp
apartamentele de la ultimul nivel, detin terase generoase de aproximativ 35 mp, care pot fi amenajate cu diverse plante care vor ajuta la crearea ambientului perfect.
Finalizat recent, este in totalitate de vanzare. Pret: 690 Eur (+ tva) / mp

GHEORGHE IONESCU SISESTI , SECTOR 1 BUCURESTI

White Village
“SPAŢIU, CONFORT, LIBERTATE”
Este situat în Otopeni, în imediata vecinătate a Aeroportului Internaţional Henri Coandă, pe Drumul Naţional 1 (DN1) – cu acces direct din acesta.
Acest ansamblu rezidenţial este compus din 62 de vile dispuse P+1 şi două showroom-uri, acestea din urmă fiind amplasate pe DN1, la intrarea în complex.

Ansamblul residential White Village este compus din 3 tipuri de case astfel:

vila Dalia cu o suprafata construita de 400 mp, amplasata pe un teren de aproximativ 800 mp: datorita spatiilor generoase, bila Dalia ofera senzatia de libertate si confort desavarsit.
vila Ficus, cu o suprafata construita de 185 mp, este amplasata pe un teren de aproximativ 210 mp;datorita compartimentarii, ofera garantia unei locuinte la un standard modern si functional in acelasi timp.
vila Anemona, cu o suprafata construita de 160 mp, este amplasata pe un teren cu suprafete cuprinse intre 150-224 mp; vilele Anemona sunt construite in system insiruit, pentru acel segment de client care prefer comunitatile dinamice.
Vandute in proportie de 75%. Preturi incepand cu 80.000 Eur (tva inclus)

OTOPENI, CALEA BUCURESTILOR NR 305